A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

День учнівського самоврядування у Золочівському НВК "Школа радості"

Дата: 08.04.2019 10:24
Кількість переглядів: 102

5 квітня  2019 року у Золочівському НВК «Школа радості»-ДНЗ» відбувся традиційний  День учнівського самоврядування.

Для школярів цей день завжди є особливим, адже кожен учень може спробувати себе в ролі працівника НВК: вихователя,  вчителя, адміністратора, медичного працівника, кухаря, завгоспа і, можливо,  визначитись з майбутньою професією. Цього року до роботи активно долучились учні 9, 8 і половина 7 класу. 

Роль директора НВК в цей день виконував Борис Чапран, що є учнем 9 класу та президентом школи. Із його слів стає зрозумілим, що праця директора справді важка. Бути відповідільним за весь процес, а ще вміти швидко реагувати на виклики і їх вирішувати. «Після чотирьох років практики на різних посадах, а  я був і кухарем у 6 класі, і обіймав посади різних вчителів у 7 та 8 класах, розумію, що немає легкої роботи. Особливо важко вчителям працювати з маленькими учнями»,- стверджує Борис.

Якщо говорити про роботу всіх адміністраторів, то  учні працювали дуже відповідально і злагоджено. Вони виконали всі свої денні обов'язки і дійшли до спільного висновку, що робота з документами – це  цікаво, але важко.

Піднімаємось поверхом вище, в садочок. Тут все пройшло чудово: вихователі втомлені та під впливом емоцій, діти  - щасливі.  Також можна зазначити, що найкращим виховатилем ДНЗ всіх часів визнали Тараса Малькевича, учня 9 класу.

Третій поверх – початкова ланка. Учні старшої школи виконували ролі вчителів початкових класів – 4 уроки! Було важко і незвично. Але, попри втому, всім було цікаво, а особливо, новим вчителям, бо вони, цитую: «повернулися в дитинство, граючись, навчаючись…».

А в старшій школі на коридорах панувала дисципліна, бо чергові вчителі з особливим натхненням виконували свої обо'язки. Зі слів учнів, бачимо, що уроки в старшій школі пройшли цікаво, весело, нестандартно і, головне,  з віддачею і вчителів,  і учнів. На мою думку, ця віддача була найбільш виражена на уроці християнської  етики, який вели Дам'ян Бабик і Славко Вишинський.

Технічний персонал працював на висоті. Кухарі варили, мили, смажили та нарізали. А в результаті – приготували смачнючу іжу, а особливо котлети, смак яких учні та вчителі запам’ятають надовго!

На завершення демонстрували учням мультфільми про булінг та добро, а також підвели підсумки дня -  учні щиро ділились своїми враженнями.

Дмитро Сухецький

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень