A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Презентація збірки юних поетів Львівщини «Весняний легіт»

Дата: 24.12.2019 10:23
Кількість переглядів: 264

21 грудня 2019 року у приміщенні Львівського національного літературно-меморіального  музею Івана Франка  відбулося   гарне мистецьке свято, яке торкнуло  творчим гомоном дитячих голосів усю Львівщину.  Знову побачила світ нова збірочка «Весняний легіт», яку так тепло презентували  юні поети та прозаїки області.
Дуже приємно, що серед учасників і переможців - вихованка секції української літератури Золочівської Малої академії наук, учениця 8 класу Шпиколоського НВК  Оксана Гайдар.  

Щиро і піднесено звучала її  поезія  з присвятою матусі.  У своїх рядках «Мрія» авторка не байдужа до  сьогодення, тривожить і болить її доля нашого народу. Привертають  увагу твори, присвячені природі: «Літечко», «Осіння пора», «Тепле сонце». Та все про що пише  вона - читати однаково цікаво. Поетичний світ вихованки з ознаками початківця, але вражає простотою, легкістю сприймання, дотримання  рим та власною творчою неповторністю. Їй притаманні не тільки поетичні здібності, а й декламаторська виразність, мелодійність, душевна проникливість.

Як добре знати, що зі своїм словом є до кого йти, що поезія, народжена душею, знайде відгук у чиємусь серці. Тому, користуючись нагодою, хочемо висловити щирі слова вдячності членам журі свята та упоряднику  прекрасної збірочки, керівнику  гуртка КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді» Христині Стефанівні Волощак.

Щиро бажаємо успіхів! Нехай і надалі  розквітає літературна весна  творчим натхненням  у душах юних митців.

Керівник секції
Марія Рибка



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень