A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Подорож у країну знань прав і обов’язків

Дата: 05.03.2019 10:18
Кількість переглядів: 388

Кожна держава сильна тоді, коли панує закон у суспільстві, на виробництві, у закладах освіти, у родині. Тож цю актуальну тему було висвітлено під час інтерактивного заняття «Подорож у країну знань прав і обов’язків», проведеного 25 лютого 2019 року вихователькою Стеблій  О. Л.

Діти подорожували по безкраїх просторах світового океану прав і обов’язків.  Першою зупинкою був «Острів Законів», під час якої вихованець старшої групи Королишин  Ігор зачитав закони, які захищають права дітей.   На наступній зупинці вихованці активно виконували цікаві завдання, пов’язані з порушенням прав відомих казкових героїв. Під час зупинки Острів Прав і Обов’язків» вихованці молодшої групи віршиками розказували права дітей. Братом Права є   Обов’язок, який як близнюк ходить поряд із сестрою. Тому дітям легко було називати свої обов’язки, які не завжди хочеться виконувати. Про це засвідчила сценка про Обовязок, Лінь, Совість, Лінь і Байдужість, головні ролі яких зіграли Мединський Василь, Олішевська Роксолана, Нагуляк Максим, Болотюх Мар’ян.

Діти зрозуміли, що потрібно вчити поважати право особистості, виховувати громадянські почуття та повагу до законів України, почуття відповідальності за себе та за свої вчинки,  



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень