A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Міжнародний день волонтера у Струтинській ЗОШ

Дата: 04.12.2020 10:11
Кількість переглядів: 102

5 грудня –

 Міжнародний день волонтера

 

Вся  світова громадськість та учні Струтинської ЗОШ І-ІІ ст. під керівництвом педагога - організатора   Олексевич О.О.4 грудня 2020 року відзначили Міжнародний день волонтера.

Волонтер – у перекладі з англійської мови означає добровільний помічник. Свій вільний час волонтери присвячують суспільним справам, беручи участь у акціях, програмах соціальної взаємодопомоги, культурного просвітництва тощо. Також цей день можна вважати святом людей, які допомагають персоналу дитячих будинків, шкіл-інтернатів, будинків для людей похилого віку, лікарень швидкої допомоги та ін.

Досить часто волонтери ризикують своїм життям, беручи участь у ліквідації наслідків глобальних катастроф та природних катаклізмів чи інших надзвичайних ситуацій.

Саме завдяки українським волонтерам - їхній шляхетній жертовності, активній громадянській позиції та фанатичній відданості справі, Україна вистояла й зберегла незалежність.

Волонтер - це покликання, спосіб життя. Сьогодні волонтери сприяють перемозі України і збереження її державності, не чекаючи за це винагороди. Волонтерська діяльність як прояв милосердя і доброчинності буде існувати доти, доки існує потреба людей у тій чи іншій допомозі та обмежена державна участь у задоволенні потреб своїх громадян, їхній соціальній підтримці.

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень