A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Дружба єднає щирі серця у Заставненському НВК

Дата: 25.02.2019 10:09
Кількість переглядів: 121

Там, де панує любов, буде й дружба. Ці поняття нероздільні. Це як абетка життя… Як часто в нескінченній низці сірих одноманітних днів ми втрачаємо й знаходимо найясніші високі почуття.
Допитливі школярики четвертого класу Заставненського НВК замислилися  про щире значення настільки звичних для усіх слів, як «любов»  та «дружба», тож класний керівник  Колтун Л. В. запропонувала своїм вихованцям  помандрувати країною Дружболюбові…   

                             

Чудовий сонячний день запросив у ранкове коло найменших школярів, їхніх наставників-вчителів і дирекцію школи,  які  подарували один одному ланцюжок теплих дружніх обіймів і щирих ласкавих слів. Повчальним і елегантним став прояв товариськості юних джентльменів до милих тендітних леді.  Впродовж дня панувала щира дружба, взаємопідтримка, робота в парах, бажання отримати перемогу в конкурсах, адже саме у школі учні вперше відчувають на собі всі переваги дружби і ті недоліки, коли залишаєшся сам один. 

Вирували приємні емоції, теплі спогади з першовересневих днів, коли четвертокласники посіяли паростки дружби у серцях малюків-першокласників, радо приймаючи їх у шкільну родину.

         Світ  існує  завдяки  любові.  А любов виростає з дитинства: дзвінкоголосого, безтурботного і, звичайно, щасливого.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень