A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Тиждень безпеки дорожнього руху у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 18.11.2019 10:06
Кількість переглядів: 129

З 11 по 15 листопада у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. пройшов тиждень безпеки дорожнього руху, який включав у себе заходи щодо формування основ безпечного поводження дітей на дорогах та вулицях міста. Різноманітною за змістом і формою була проведена профілактична робота з питань попередження дорожньо-транспортного травматизму.

Під час проведення загальношкільної лінійки діти були ознайомлені з планом проведення тижня. Класні керівники провели хвилинки безпеки та єдиний національний урок «Безпечна країна». Під час цих заходів учителі використовували різноманітні форми та методи роботи з дітьми, такі як: перегляд відеосюжетів, формулювання проблемних питань, складання пам’яток, виготовлення лепбуків, читання та обговорення казок, відгадування загадок,  інсценізації, виконання практичних завдань, різноманітні ігри, вікторини, тренінгові вправи. З учнями 1 класу педагог-організатор Гурська Г.В. провела  цікаву гру «Вивчаємо правила дорожнього руху», на якій учні обговорили основні правила поведінки на вулиці та дійшли висновку, що знання правил дорожнього руху, уважність, обережність на дорогах – це запорука власної безпеки.

На базі шкільної бібліотеки була організована  виставка-огляд літератури з  теми «Ми пішоходи».

Свої таланти учні початкових класів могли продемонструвати, взявши участь у виставці-конкурсі малюнків  «Безпека на дорозі очима дітей».

Усі проведені заходи були цілеспрямовані на формування у дітей ціннісного ставлення до власного життя та здоров’я, популяризації правил дорожнього руху серед дітей та молоді. Заходи пройшли на належному рівні. Кожен день був  цікавим, корисним та різноманітним.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень