A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Ми пізнаємо цінність води лише тоді, коли колодязь пересихає

Дата: 05.04.2019 10:04
Кількість переглядів: 242

Мабуть, не одному із нас знайомі слова «Ми пізнаємо цінність води лише тоді, коли колодязь пересихає...». Аби не підтвердити цю гірку істину вкотре, учні 10 класу Шиколоського НВК разом із класним керівником Рибкою С.В. четвертого квітня прочистили джерела та прибрали територію колишнього фільварку поблизу села. 

Перше враження від побаченого виявилось неоднозначним. Адже всі були налаштовані побачити бурхливі джерела, а перед нами виявились маленькі струмочки, присипані листям, ломаччям та сміттям. Завзято, щиро та совісно учні наввипередки облаштовували благоустрій. Збирали гілки, громадили листя та вправно і акуратно прокопували місця витоку чотирьох джерел, які, неначе мереживо кровоносних судин, живлять та прикрашають місцевість.

Впродовж роботи дівчата виявили свою старанність, а хлопці – кмітливість і господарський хист. Біля джерел вони поновили старий розхитаний столик і власноруч зробили стільці, із повалених негодою берізок.

Подорож виявилась не тільки корисною, а й приємною, бо всі безпосередньо відчули на собі подих весни. Побачили перші, сповнені життєдайної сили лісові бруньки, жовті кожушки розквітлої лози і перші, несміливі погляди скромних медунок та гордого рясту.

У Герберта Уеллса є слова: «Машина часу є у кожного з нас: те, що переносить у минуле — спогади; те, що забирає у майбутнє — мрії». Приємно, що сьогодні кожен із присутніх додав своїй «машині» новий маршрут, адже, вже по дорозі додому нас гріли теплі і кумедні спогади від подорожі, а побачивши результат своєї праці, не один сказав, що мріє повернутися до джерел знову і знову.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень