A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Вимушена ізоляція внаслідок карантину спонукала вчителів та вихованців МАН максимально швидко навчитись працювати в дистанційному режимі.

Дата: 30.03.2020 10:04
Кількість переглядів: 93

Вимушена ізоляція внаслідок карантину спонукала вчителів та вихованців МАН максимально швидко навчитись працювати в дистанційному режимі. 

Так, наприклад, гуртківці секції географії під час дистанційних занять досліджували Червонокнижні види рослин, які зустрічаються на Підлиській горі. Діти опрацювали багато інформаціі в мережі Інтернет, записали цікаві легенди про квіти, вивчили і описали види рідкісних рослин рідного краю.

На розширення і збагачення знань про рідний край та його історико-культурні надбання спрямовані і дистанційні заняття секції української літератури. Так, наприклад, з метою популяризації культу книги в житті людини, кращого розвитку інтересу до читання та розширення профорієнтаційної роботи 23 березня проведено віртуальну мандрівку бібліотеками України, 25 березня – цікавий та пізнавальний дистанційний екскурс (https://galka.if.ua/) у Музей писанкарства міста Коломиї.

Секція історії зосередила увагу на науково-дослідницьких роботах гуртківців: пошук та дослідження нових джерел, робота над текстом, презентаціями тощо.

Кожен із керівників секцій МАН знайшов свій варіант налагодження дистанційної роботи: чи це індивідуальні заняття в режимі он-лайн, чи перегляд та обговорення рекомендованого відеоматеріалу в режимі скайп-конференцій чи в ZOOM, чи інший доступний спосіб отримання нових знань та їх діагностування. Все повинно відповідати лиш одній меті – спонукати вихованців до отримання нових знань і навичок, здобуття нових компетентностей, які будуть корисними у науково-дослідницькій діяльності юних науковців.

Жити та працювати в умовах карантину зовсім не просто. Але ми прийняли нові виклики. Намагаємося навчитися максимально якісно працювати в дистанційному режимі.

Проводимо час з користю та відганяємо песимістичні думки! Всім здоров'я!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень