A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Фольклорний ансамбль «Древо» (кер. О. Чепелюк) у п’ятницю, 10 квітня, провів дистанційне онлайн-заняття на тему: «Вправи для покращення співочого дихання»

Дата: 27.04.2020 10:04
Кількість переглядів: 82

Фольклорний ансамбль «Древо» (кер. О. Чепелюк) у п’ятницю, 10 квітня, провів дистанційне онлайн-заняття на тему: «Вправи для покращення співочого дихання» 

         Дихання – одна з найвагоміших функцій нашого організму, адже кисень постачає необхідними поживними речовинами кров. Ось чому здоров’я легенів важливе, а тим більше в умовах пандемії коронавірусу, який вражає дихальні шляхи. Поряд із підтримкою гігієни та практикою соціального дистанціювання, ви повинні знати, як зміцнити легені та зменшити ризики настання ускладнень.

         Організація дихання для співу полягає в тому, щоб одержавши запас  повітря, утримати його і потім економно й рівномірно випускати. Тому  процес організованого дихання проходить інакше:

1) — вдих

2) — зупинка

3) — видих

Користь від дихальної гімнастики

         Дихальні вправи підтримують і відновлюють функціональні можливості легень, які важливі для всього організму. У легенях покращуються кровообіг і вентиляція, організм активніше забезпечується киснем. Однак потрібно враховувати, що ефект від дихальних вправ нетривалий – вправи діють, поки їх виконують. Тому важливо робити їх щодня.

         Під час фізичного навантаження збільшується потреба організму в кисні, дихання стає більш глибоким, частішим і ефективнішим. Таким чином зміцнюються і серцево-судинна, і дихальна система.

Гуртківці ансамблю «Древо» мали змогу долучитися до виконання кількох вправ і покращити роботу діафрагми, легень.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень