A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новорічні зустрічі

Дата: 08.01.2020 10:04
Кількість переглядів: 91

Під Новий рік трапляються всілякі чудеса та здійснюються найдивовижніші бажання. Ось і напередодні Нового року вчителі початкових класів Золочівської ЗОШ №4 І–ІІІ ст. завітали до ДНЗ №3 «Сонечко» з передноворічними  майстерками і провели з вихованцями старшої групи «Човник» майстер–клас по виготовленню новорічно–різдвяних  прикрас.

Діти були розподілені по підгрупках, в кожній з яких, відбувалось неймовірне  створення новорічного дива. Діти, під керівництвом своїх наставників, навчились виготовляти: новорічну рукавичку (вчитель Чепелюк Н.Я.), різдвяний віночок (вчитель Огоновська Н.В.), зелену красуню ялинку (вчитель Кудерявець О.Б.). Роботи вийшли на славу і кожен вихованець з гордістю і радістю поніс виготовлену поробку додому, щоб прикрасити  свою домівку до свята. Школярі, колишні вихованці закладу, разом з вчителем  Чепелюк Н.Я. показали дітям  повчальну лялькову виставу на екологічну тему «Збережи ялинку». Дошкільнята під час вистави уважно слухали розповідь про збереження живих красунь, насолоджувались музичним супроводом, емоційно реагували на погані вчинки героїв і з радістю, оплесками підтримували перемогу добра над злом. Діти наочно усвідомили істину, що природу треба берегти, оберігати і примножувати. На завершення малята  подякували школярам та обдарували їх новорічними смаколиками.

Проведення таких зустрічей між школою та садком об’єднує педагогів, дітей. Сприяє взаємозбагаченню, тісній співпраці колективів, наступності  у роботі ДНЗ  та школи.

Вихователь–методист
Цоба Л.Н.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень