A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Музично-літературний вечір «У полоні Музи і Долі» в Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 22.03.2019 10:02
Кількість переглядів: 81

Березень для українців – місяць Тараса Шевченка і з нагоди його 205 –річчя від Дня народження, у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено музично- літературний вечір «У полоні Музи і Долі».

У святі взяли участь учні 3-10 класів. До уваги глядачів було представлено  різножанрові номери: художнє читання поезій Тараса та віршів про нього, театральна сценка з життя поета, виконання пісень на слова Великого Кобзаря. Усі  були об’єднані спільною ідеєю – показати глядачам Тарасові мрії, – мрію про кращу долю для українського народу, мрію про особисте людське щастя та мрію про вічний спочинок на рідній землі.

Великий син великого народу! Так називають Тараса Шевченка – невмирущого поета, художника, суспільного діяча, який мало не все своє недовге життя боровся за власну свободу та свободу рідного українського народу. Він став символом української нації, одвіку був яскравим світочем на її нелегкій дорозі державотворення. Але разом з тим, він залишався людиною – із власними пристрастями та мріями. 

Сподіваємося, ніхто із присутніх не залишився байдужим до побаченого та почутого. Це свято стало чудовим підсумком знань про життя і творчість Великого Кобзаря, які учні школи здобули на уроках у школі, а також доброю можливістю вшанувати пам’ять про Нього.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень