A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Міжнародний день миру у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 24.09.2019 09:59
Кількість переглядів: 82

Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів. Щороку 21 вересня люди у різних куточках планети відзначають Міжнародний день миру, свято, покликане змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити що-небудь заради спокою на Землі. Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше.
З нагоди Дня миру у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. навчальний день розпочався лінійкою, на початку якої учні звернулися до Господа з молитвою за мир на землі.

Під час заходу з привітанням до присутніх звернулась заступник директора з виховної роботи О.Б. Руда, розповівши про історію проголошення Дня миру.

 Лінійка завершилася флешмобом, який підготували учні 5-11 класів. На шкільному подвір’ї школярі утворили масове формування «ГОЛУБ МИРУ», адже  тема миру для нас, українців, надзвичайно болюча, це крик душі кожного патріота своєї держави.

Небайдужими до цього свята  були  і молодші  школярі. Діти власноруч виготовили паперових голубів, як символ миру та духовного розвитку нації.

Також,  учениці 9 класу Татунчак А. та Дупелич  А. намалювали малюнок на асфальті «Скварявська ЗОШ за мир».

Цей день запам'ятається школярам  надовго. Відзначення Міжнародного дня миру сприяло приверненню уваги дітей та молоді до питань збереження миру та дотримання принципів гуманності, свободи, добра і поваги.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень