A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

відбулася конференція-педрада для педпрацівників Золочівського НВК «Школа радості»-ДНЗ" на онлайн-платформі Zoom.

Дата: 30.03.2020 09:57
Кількість переглядів: 242

 Відбулася конференція-педрада для педпрацівників Золочівського НВК «Школа радості»-ДНЗ" на онлайн-платформі Zoom. Присутність педпрацівників онлайн 99%. Координаторами конференції були Ярина Сухецька та Олена Троцька. 

На початку вчителі та вихователі звітували про перший тиждень дистанційного навчання, виконану роботу, вносили пропозиції та поради щодо покращення та підвищення ефективності дистанційного навчання в умовах сьогодення. Перші дні такого навчання виявилися не зовсім легкими для всіх, для учнів, для учителів, для батьків, але загалом освітній процес із використанням технологій дистанційного навчання запущено. Вчителі обмінювалися думками, двотижневим досвідом, вирішували, які платформи є результативнішими та доступнішими для дітей.

  Педрадою вирішено, що з понеділка, 30 березня, дистанційне навчання учнів розпочинатиметься о 10.00 год. та проходитиме згідно розкладу уроків.  Під час дистанційного навчання учителями може здійснюватися облік та оцінювання результатів навчання учнів, що наразі фіксуватиметься вчителем довільно, а у подальшому оцінки будуть занесені до класного журналу.

  Наголошено, що відповідно до Закону України " Про освіту", батьки є також учасниками освітнього процесу, тому повинні максимально заохочувати своїх дітей до навчання.

  Також обговорено багато актуальних шкільних питань, а саме: обговорено проєкт Меморандому про співпрацю, вводились конкретні алгоритми дій до Кодексу безпечного освітнього середовища НВК.

 Отож, педагогічний колектив тримає руку на пульсі і готовий до нових викликів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень