A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

День гідності свободи у Плугівському НВК

Дата: 22.11.2019 09:52
Кількість переглядів: 77

З нагоди відзначення п’ятої річниці Дня Гідності та Свободи, 21 листопада 2019 року у  Плугівському НВК І-ІІІ ступенів були проведені ряд заходів, спрямованих на вшанування патріотизму та мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси, європейський вибір нашої держави. 

Для учнів 6-9  класів був проведений усний журнал «Україна – країна нескорених». Школярі гортали  сторінки «Революція Гідності: як це було»,  «Слава українським героям», «Їх імена ми збережемо в серці», «В моєму серці Україна».   Учасники мали змогу ознайомитися з хронологією подій народного руху за незалежність та свободу. До відзначення дня Гідності та Свободи долучилися класні керівники 1-11 класів та учитель історії.  В класах пройшли виховні години та уроки мужності:  «Вільні творять майбутнє!»,  «Ми – українці»,  “Творчість свободи”,  «У їхніх серцях жила Україна», «Є країни великі й малі та найкраща між них - Україна», «Майдан – шлях до свободи».

Бібліотекар Сторожук М. О.  організувала тематичну книжкову виставку «Небесна сотня» у шкільній бібліотеці.

Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень