A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

22 лютого учні 9-11 класів Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. побували на Дні відкритих дверей у Львівському державному університеті внутрішніх справ.

Дата: 25.02.2020 09:50
Кількість переглядів: 87

22 лютого учні 9-11 класів Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. побували на Дні відкритих дверей у Львівському державному університеті внутрішніх справ.

Мета такої поїздки розкрити переваги вступу до ВНЗ, наочно продемонструвати роботу працівників учбового закладу, більш детально ознайомитись з структурою і його основними факультетами.

Вихованці школи зустрілися з представниками університету у залі центру дозвілля, де переглянули презентаційний відеоролик про ЛьвДУВС, прослухали розповіді працівників та студентів університету про їхній навчальний заклад. Опісля всіх присутніх запросили подивитися на показові виступи на плацу університету. Курсанти продемонстрували техніку затримання злочинців. Окрім цього, охочі оглянули спеціалізовані транспортні засоби, які використовують різні підрозділи поліції.

Також учні відвідали криміналістичний полігон, ознайомилися з роботою слідчого, технікою пошуку злочинців тощо. Побували на екскурсії у Народному музеї. У стрілецькому тирі курсанти показали майбутнім абітурієнтам вправи з розбирання та збирання навчальної зброї.

Побачене та почуте залишило у школярів чимало вражень, які обов’язково вплинуть на вибір їх майбутньої професії.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень