A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

День гідності та свободи у Жуличівській ЗОШ

Дата: 23.11.2020 09:47
Кількість переглядів: 154

Україна –  територія  Гідності та Свободи

            20 листопада у Жуличівській школі відзначили День Гідності і Свободи. Учні вшанували мужність і патріотизм людей, які виступили за європейський вибір нашої держави.

Виховний захід розпочався з інформаційної хвилинки. Учні 5 – 8 класів переглянули відеоролик «З Україною в серці». Класні керівники провели виховні години  «Єдина, незалежна держава»,  «Пам’ятай  їх вчинок і обличчя», «Краса мирного життя»,  «Європа і Україна – єдиний союз», «Україна гідна свободи».

          Учні 8 класу «переглянули» усний журнал «Україна – понад усе!». Школярі з’ясували зміст понять «гідність» та «свобода, обговорили, що означає гідність для кожного з них, поділилися розповідями про гідні вчинки.  Проаналізували 5 принципів гідності людини, зачитали цитати відомих людей про свободу, з'ясували: свобода – це найцінніше, що є в людини.

Гідність і свобода – це ті цінності, які нерозривно пов’язані із життям людини та відіграють важливу роль як у становленні певної особистості, так і суспільства в цілому. Бути вільним, мати почуття гідності – означає не перекладати відповідальність за своє життя на когось.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень