A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Уклін Тобі Тарасе

Дата: 13.03.2019 09:46
Кількість переглядів: 194

В рамках святкування 205-ї річниці з Дня народження  великого Кобзаря, у Золочівському ДНЗ №4 «Малятко» пройшли заходи, присвячені  вшануванню пам’яті Тараса Григоровича Шевченка та спрямовані на виховання у дітей любові та поваги до культурної спадщини своєї Батьківщини: заняття, бесіди, розвага.

Було організовано виставку дитячих малюнків «Творчість Тараса Шевченка очима дітей».  Музичний керівник Маркоцька Л.В та вихователь Ніколаєвська Г.Т. підготували тематичну розвагу під назвою «Уклін  тобі Тарасе», на якому діти згадували, який нелегкий життєвий шлях пройшов Тарас Шевченко, інсценували епізоди з його дитинства. На святі вірші та пісні на слова Тараса Григоровича гармонійно переплелися з українськими таночками. На закінчення свята прозвучав Шевченків заповіт, а маленькі українці щиро пообіцяли свято берегти пам’ять про величного співця українського народу у своїх серцях.

Після перегляду свята діти груп старшого дошкільного віку здійснили екскурсію з покладанням квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченка.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень