A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Тематичний захід «Ми - українці»

Дата: 24.01.2020 09:43
Кількість переглядів: 82

З нагоди Дня Соборності України та виховання у дітей почуття патріотизму і гордості за свою державу в 1-4 класах філії ОЗ Сасівський НВК Ушнянській ЗОШ I – II ступенів  було проведено тематичний захід «Ми - українці» з елементами майстер-класу по виготовленню квітів з гофрованого паперу.

Учні ознайомилися з тематичною виставкою «22 січня – День Соборності України», яка спрямована на виховання патріотичних почуттів та поваги до державної атрибутики, ознайомлення дітей з історією виникнення свята Соборності України та викликати інтерес до вивчення історії нашої держави.

Учні були активними учасниками майстер-класу: створювали сині і жовті квіти, як знак єдності нашої держави, ознайомилися з цікавими фактами про Україну, зачитували повідомлення для однокласників, створювали живий ланцюг, як символ Соборності України і виконували інтерактивні вправи для розуміння поняття «соборність».

Захід подарував розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудувати духовно багату, вільну та демократичну Україну, якою пишатимуться наші нащадки.

Класний керівник
Кравців О.І.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень