A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Шевченківські дні у Червоненській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 18.03.2019 09:43
Кількість переглядів: 85

З метою відзначення 205-ої річниці з дня народження великого Кобзаря, чия творчість та нескорений образ борця протягом століть надихають нас, українців,  на боротьбу за свою державність, у Червоненській ЗОШ І-ІІІ ст.  було проведено низку заходів.

У понеділок учні 8-9 класів під керівництвом учителя української мови і літератури Карплюк О.Я. взяли участь у вікторині "Шевченкіана". У вівторок школярі 7-9 класів долучились до літературної гри "Скарбничка ерудита", продемонструвавши хороші знання, креативність і  винахідливість. У четвер учителі-філологи Карплюк О.Я. і Хахула О.Т. разом із класними керівниками 1-4 класів провели конкурс читання поезій Тараса Шевченка, під час якого учні приємно здивували присутніх своїми декламаторськими здібностями та акторською майстерністю.

Завершились Шевченківські дні загальношкільним виховним заходом "Обніміться ж, брати мої...", до організації якого долучились педагог-організатор Байовська А.І. та вчитель музичного мистецтва Мурин Л.Є.

Сподіваємось, учні змогли осягнути глибину особистості Тараса, усвідомити, що він не лише  геніальний мислитель, поет, живописець, філософ, а й справжній пророк Української нації, адже Шевченко завжди йшов попереду свого часу. Він і зараз попереду, тому, без сумніву, справдяться його пророцтва  і "оживе добра слава, слава України"!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень