A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Свято Осені у середній групі Золочівського ДНЗ №4 "Малятко"

Дата: 08.11.2019 09:43
Кількість переглядів: 113

7 листопада 2019 року у Золочівському ДНЗ №4 відбулося тепле, радісне свято Осені за участі дошкільників  середньої групи .

Хвилювання, гордість, нетерпіння і хороший настрій сповнював присутніх, коли до невеличкої актової зали зайшли із властивою їм безпосередністю дошкільнята.  Ведуча,  вихователь Любов Петрівна  Тимечко, розпочала  свято словами:      «Осінь щедра ,мила, все навкруг змінила.

                        Наче пензликом малювала -листячко розфарбувала

                        А листочки так зраділи, танцювати захотіли»

І тут зайшли красиві, усміхнені дітлахи та почали  «Осінній хоровод». Продовжуючи захід розповідали вірші, старанно дотримуючись інтонації, співали пісні і танцювали таночки з кленовими листочками, каштанчиками  та парасольками. У кожного з дітей, від святкового дійства аж вогники горіли в очах.  Цікавою була  « Гра  з парасольками» – дошкільники  мали якнайшвидше оббігти калюжу під парасолькою і передати ііі наступному  учаснику  Всі вдало справились із завданням – радісні та задоволені. Замилував своєю неповторністю «Танець  з парасольками» у виконанні усіх учасників,  мелодійно та ніжно прозвучали  пісні «Осінь»,  «Щедра наша осінь» «Каштанчики» під  музичний супровід музичного керівника Л.В.Маркоцької. Під час свята вихованці не тільки веселились, а й одночасно збагачували свої знання про щедру пору року, вміло використовували їх у певних лініях розвитку.

Та спостерігати було цікаво  не лише за життєрадісними,  енергійними дітьми, а й за їхніми батьками –  у кого з них ворушились губи, можна було одразу здогадатись, чия дитина виступає. Бо хто ж, як не батьки переживають за своїх дітей, підготовлять їм барвистий красивий одяг, і допоможуть вивчити індивідуальні   вірші ? Завдяки вихованцям середньої групи гості свята змогли потрапити на приємні хвилини задоволення, радості, усмішок, побачити неповторні дитячі таланти.

По закінченню свята за щедрою українською традицією , чарівниця осінь, не залишила  без уваги дошкільнят, пригостила їх своїми дарами. А також прозвучали теплі, приємні слова подяки працівникам закладу від батьківського комітету з уст  Ірини Весни.

Методист, практичний психолог ДНЗ №4 
Величко М.В.

 

                                                    



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень