A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Екскурсія до столиці України

Дата: 12.11.2019 09:38
Кількість переглядів: 99

Шкільні екскурсії — чудова можливість дізнатися багато нового і цікавого про міста країни, в якій ви живете. Це — спілкування з однокласниками і друзями в невимушеній обстановці, коли є можливість проявити самостійність далеко від дому, батьків, подивитися, як живуть люди в інших містах і куточках Землі. Шкільні екскурсії — це ті події, які пізніше згадуються все життя. Пізнавальні поїздки дарують враження і хвилюючі спогади. Без них й дитинство – якесь неповне…
Цікавою  і  змістовною  була поїздка до столиця України- Київ, одне з найбільших і найстаріших міст Європи.

Учні 9,10 класів Куровицької ЗОШ I-III ст. під керівництвом Барановської О.Р., Телятинської Н.О., Гуляк У.В. відвідали славетне місто, почерпнули багато цікавого а також відвідали багато місць.

Під час екскурсії дітей вразила краса та неповторність архітектури, учні із захопленням проходили  вулицями старого міста. На думку дітей, Київ — це місто, у яке не можна не закохатися з першого погляду.

Цікавою була екскурсія до Києво-Печерської лаври - один із найбільших християнських центрів-святинь країни. Визначна пам'ятка історії та архітектури.  Також побачили «Золоті ворота» — головну браму стародавнього Києва, пам'ятку оборонної архітектури Київської Русі, одну з найдавніших датованих споруд Східної Європи.  А також і Собор Святої Софії, Михайлівський Золотоверхий монастир,Майдан Незалежності, Хрещатик та багато іншого.

Найкрасивіший же Київ  саме після заходу сонця. Ввечері запалюються численні ліхтарі, створюючи теплу затишну атмосферу.

Сподіваємося, що дана екскурсія дасть початок гарній традиції відвідувати дивовижні міста України учнями Куровицької школи.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень