A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

З нагоди 149 річниці від дня народження геніальної української поетеси Лесі Українки в Ушнянській ЗОШ І-ІІ ст. було проведено квест-урок "Ми знаємо, ми любимо нашу Лесю!"

Дата: 03.03.2020 09:38
Кількість переглядів: 256

З нагоди 149 річниці від дня народження геніальної української поетеси Лесі Українки в Ушнянській ЗОШ І-ІІ ст. було проведено квест-урок "Ми знаємо, ми любимо нашу Лесю!".

Основне завдання - виховувати в учнів глибокошанобливе ставлення до Лесі Українки як різнобічної постаті, яка мужньо долала всі життєві перешкоди та ніколи не здавалась, не падала духом; унаслідувати основні позитивні риси характеру з метою досягнення власної життєвої цілі.

Основна увага квест-уроку була зосереджена на маловідомих фактах творчого та особистого життя всесвітньовідомої поетеси. Тому, з метою кращого сприйняття матеріалу, було візуалізовано деякі квест-деталі, що відіграли важливу роль у дитячому віці та роках особливо активних у творчому та особистому житті. Цікавість учнів полягала в тому, що помічницею учителя була життєрадісна і завжди енергійна Кароліна Бохна. Саме вона надавала заходу активності навіть найменшим учням.

Друга частина квест-уроку - це індивідуальна презентація творчості Лесі Українки. Учні самостійно виготовляли буклети, малювали ілюстрації до творів, продекламували найулюбленіші поезії та випекли тістечка у формі квітки. ( прізвище Лесі Українки Косач-Квітка).

Завершальним етапом став живий ланцюг увіковічнення пам'яті, в якому кожен учасник виголошував основну рису характеру, яку хотів би в собі виховати, запозичивши в геніального борця за життя!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень