A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

«Хто зверху?»: хлопці чи дівчата – ось у чому питання. Учні Скварявської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів вирішили знайти на нього відповідь!

Дата: 10.03.2020 09:38
Кількість переглядів: 138

«Хто зверху?»: хлопці чи дівчата – ось у чому питання. Учні Скварявської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів вирішили знайти на нього відповідь, адже бажання дізнатися, хто кращий, розумніший і спритніший не покидає теперішню молодь. Наші хлопці та дівчата вирішили дізнатися, як воно є насправді. 

 

Отож, 6 березня у школі пройшов конкурс «Хто зверху?», учасниками цього конкурсу стали учні 9-11 класів. Капітанами команд були Ірина Капітанець і Тарас Криницький, які забезпечили надійну підтримку своїм командам. Шоу було надзвичайно напруженим та веселим. Протягом усього вечора учасники виконували найрізноманітніші завдання, демонстрували глядачам свої знання та вміння. У конкурсі «Збери літери» учасники виявляли свою спритність та уміння швидко зорієнтуватися, адже їм потрібно було скласти загадане слово з літер, які вони мали на собі. Із цікавим завданням – відгадати «Хто я?» зуміли справитись обидві команди, де показали чудову креативність та харизму. Вечір пробіг дуже цікаво та емоційно.

Шоу «Хто зверху?» у школі відбулося вперше і пройшло на висоті. Перемогу отримала дружба, однак остаточна відповідь навряд чи колись буде дана. А от веселий процес пошуку хочеться побачити знову. Так що чекаємо наступного року, щоб дізнатися: хто ж таки зверху?

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень