A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Свято Букварика у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 24.05.2019 09:37
Кількість переглядів: 96

Як швидко спливає час. Здається, ще вчора першокласники прийшли до школи, а вже закінчують перший клас. За цей період школярі навчилися писати, читати, рахувати. І, найголовніше, вони успішно опрацювали свій перший підручник – буквар. 
Отже, перша сходинка у великий світ знань пройдена. І ось 22 травня 2019 року  у 1 класі Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося свято «Прощання з Букварем», яке організували класний керівник Федаш Г.В. та педагог-організатор Гурська Г.В.

Його з нетерпінням чекали не лише малята, але і їхні батьки. Перед присутніми розгорнулося святкове дійство у якому брали участь і учні 5 класу. Лікар Айболить перевірив готовність дітей до свята, а капосниці Лінь і Двійка перешкоджали запросити Букварика. Та на допомогу прийшла Абетка, яка  разом із школярами вилікувала Букварика. Казкова атмосфера, жарти, веселі пісні, танці не залишили байдужими учнів, батьків, вчителів.   

Радо привітала першокласників із приємною подією в їх житті заступник директора школи Марценюк Г.Д. і побажала учням плідного навчання, гарного відпочинку на канікулах, а головне – щоб їхніми досягненнями пишалися батьки.

Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. Нехай він буде легким і радісним.

Прощавай, Букварику,
в школі перший друже,
Ми тобі, Букварику, дякуємо дуже.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень