A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Перемога Міжнародному конкурсі дитячого малюнка у Римі «ЄДИНА МАТУСЯ У СВІТІ - L'UNICA MAMMA NEL MONDO"

Дата: 11.06.2019 09:35
Кількість переглядів: 75

Юні художники Зразкового художнього колективу арт-гуртка «Палітра» (керівник – Гевко Галина) Золочівського ЦДЮТ Гевко Мар'яна та Ільчук Наталія взяли участь у Міжнародному художньому конкурсі, який проходив в Італії у м. Римі.

Другий Міжнародний конкурс,  присвячений найдорожчій для кожної дитини у світі – Матусі. Образ матері – найпоширеніший у мистецтві. Оспівували його художники у своїх картинах: Леонардо да Вінчі «Мадонна Літта», а яку ніжність випромінює полотно Андреа Соларіо «Мадонна з зеленою подушкою». Співаки та музиканти присвячували матері найкращі пісні. «Пісня про рушник» Андрія Малишка – це ода матері, а «Чорнобривці» Миколи Сингаївського – це справжній гімн.

У конкурсі взяли участь діти, які живуть в Італії та в Україні, а також в інших країнах світу. Він  проводився за підтримки посольства України в Італії.

ПЕРЕМОЖЦЯМИ–НОМІНАНТАМИ Міжнародного конкурсу дитячого малюнка  "L'Unica Mamma nel Mondo-Єдина  у Світі" в  Римі стали вихованці Зразкового арт-гуртка «Палітра» (керівник – Гевко Галина) Золочівського ЦДЮТ- Гевко Мар'яна та Ільчук Наталія.

Диплом з відзнакою “ЗА КОМПОЗИЦІЙНЕ ТА ЦВІТОВЕ РІШЕННЯ” отримає Гевко Мар'яна  за художню роботу "Моя матуся збирає врожай", а також Диплом з відзнакою “ЗА ТЕХНІКУ” отримає Ільчук Наталія  за роботу "Матуся та щасливе немовля"

Щиро вітаємо переможців та бажаємо їм найкращих  успіхів у творчості.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень