A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Відбувся «круглий стіл» приурочений 90-річчю Організації українських націоналістів

Дата: 07.02.2019 09:34
Кількість переглядів: 129

6 лютого 2019 року в Золочівській центральній районній бібліотеці ім. І. Франка відбувся «круглий стіл» приурочений 90-річчю Організації українських націоналістів. В заході взяли участь активна громадськість, вчителі, представники місцевої влади, учні Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст., а також Голова Золочівського станичного братства ОУН-УПА Ярослав Безпалько.

Історичне значення події 3 лютого 1929 року, що мала місце в столиці Австрії у Відні, полягає у важливості об’єднання ключових політичних сил заради досягнення успіху у віковічному прагненні національного духу до самоствердження на своїх землях. Політичні лідери і національно свідома молодь, що була готова до самопожертви цілком і повністю усвідомлювала відповідальність за національну самопожертву у боротьбі над ворогами українського народу.

В нас час вшанування пам’яті національних лідерів такого масштабу і таких вагомих подій вказує нам і напрям непохитної боротьби за свободу, незалежність і соборність. Учасники заходу щиро вдячні за запрошення і участь в обговоренні даного питання, а також хочуть просити громадськість не бути байдужою до болючих сторінок національної історії, виховувати своїх нащадків в патріотичному дусі. Не влада має займатись вихованням українського "Я", а саме народ в особі окремих громадян несе відповідальність за долю свого історичного майбутнього.

Слід так любити Україну, щоб завжди залишатись її сином за самовідчуттями і світосприйняттям. Вдивляючись в обличчя учнів віримо, що наша молодь це та опора волі і любові до України, яку не зламає ні страх, ні матеріальна вигода, ні пропаганда і брехня, яку сіють вороги держави і нації.

Здобудем Українську Державу, або загинем у боротьбі за Неї!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень