A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Для учнів 1-А класу Золочівського НВК тематичний тиждень «Світ професій» був особливим, адже їх батьки проводили уроки!

Дата: 03.03.2020 09:30
Кількість переглядів: 143

Для учнів 1-А класу  Золочівського НВК тематичний тиждень «Світ професій»  був особливим, адже їх батьки проводили уроки! З нами були: тато Вікторії Фелештин – п.Володимир Фелештин – ПОЖЕЖНИК, мама Анастасії Барсової – п.Оля Барсова – УЧИТЕЛЬКА ФРАНЦУЗЬКОЇ МОВИ, мама Злати Стебницької – п.Оля Сілянкова – ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ. 

Першокласники-Нушенята дізналися про сміливих та відважних пожежників, побачили техніку, вогнегасники, які допомагають гасити вогонь, переглядали сучасний мультик «Пожежа. Фокс і Трот поспішають на допомогу» та складали рекомендації героям, щоб запобігти пожежі. Навіть було здійснено перевірку, чи вміють діти діяти у надзвичайних ситуаціях! Коли пролунав сигнал тривоги, учні швидко, без паніки вийшли з класу до евакуаційного виходу. Хлопчики та дівчатка захотіли стати пожежниками, як тато Вікторії! Наступний урок – мандрівка у Францію! Так, справжня мандрівка, без додаткових витрат та довгоочікуваних черг на кордоні. Презентація про Францію дивувала дітей традиціями, оригінальною мовою, елегантністю, високою модою, сучасними автівками, незвичними смаколиками,  Діснейлендом. Мовна розминка для язичка перед дзеркальцем, вправляння, старання, використання  дидактичної гри LEGO – і ми віршуємо та співаємо французькою! Подарунки-зАкладки з Ейфелевою вежею завжди нагадуватимуть про урок французької. 

Знайомство із справжнім поліцейським! Форма, індивідуальний жетон, посвідчення – такого ще не бачили. Закон, відповідальність, конфліктні ситуації, компроміс, обов’язки, небезпека – нові слова правової  абетки для дітей. Першокласники досліджували медіа «Діти на дорозі. Правила дорожнього руху».  Свої знання школярики показали під час інтерактивної  гри «Діти на дорозі» із використанням LEGO. Усіх захопила небезпечна та відповідальна професія поліцейського.

Дякуємо нашим батькам-учителям – п.Володимирові Фелештину, п.Ользі Барсовій та п.Ользі Сілянковій, які повели дітей у дорослий світ професій. Надзвичайно відповідально, старанно, інтерактивно, сучасно, із використанням Інтернету  було проведено кожен урок! 

Такі уроки спонукали першокласників задуматися над тим, ким вони хочуть стати в майбутньому. А згодом діти з’ясовували  важливість професій у житті людини, конструювали та презентували професію своєї мрії.

Цікаво, чи здійсняться  мрії  першокласників?

Вчитель початкових класів,Блозовська Н.І.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень