A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

20 лютого в Україні вшановують пам’ять Героїв Небесної Сотні.

Дата: 25.02.2020 09:30
Кількість переглядів: 96

20 лютого в Україні вшановують пам’ять Героїв Небесної Сотні. З метою вшанування подвигу учасників Революції гідності, увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні та виховання в учнів патріотизму, гордості за своїх героїв у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено виховний захід «Герої не вмирають».

Учитель історії Криницький Т.О. розповів дітям про події Майдану, про героїв, які віддали своє життя, відстоюючи права і свободу людей, європейське майбутнє України.

Під час заходу учні переглянули відеоматеріали: «Обличчя Майдану», «Мамо не плач», гімн Небесної Сотні «Пливе кача», які дали можливість дітям відчути героїчний дух всіх подій, що відбувалися на Майдані. Учні вкотре побачили, як звичайні українці творили історію своєї країни. Діти запалили свічку пам’яті та хвилиною мовчання віддали данину громадській відвазі, силі духу самовідданих патріотів, які поклали життя на вівтар служіння Вітчизні. На завершення заходу з вуст дітей пролунали вірші та гімн України.

 Учні 9 і 11 класів долучились до тихої акції «Ангели пам’яті». Символічних білих янголів, вирізаних з паперу, розвішали біля школи на згадку про тих, хто віддав життя за мирну Україну.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень