A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Зустріч з учасником АТО Яремківим Андрієм

Дата: 19.03.2019 09:27
Кількість переглядів: 111

З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до Батьківщини, гордості за наших захисників 18 березня  2019 року в  Скнилівській ЗОШ І-ІІ ст. відбулася зустріч учнів з учасником бойових дій, Яремківим Андрієм, жителем села Мала Вільшанка.

З глибоким сумом та болем в очах учасник АТО ділився з учнями спогадами, що пережив разом зі своїми побратимами за час, проведений в зоні АТО, показуючи своїм прикладом, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але й вчинками доводити це.

Присутні з хвилюванням слухали розповідь воїна-земляка про нелегкі будні на сході України, про свої успіхи та невдачі, про тих, хто загинув на полі бою та вшанували пам’ять про них – хвилиною мовчання. Молодь задавала питання про умови перебування в місцях бойових дій, про закінчення війни, про ставлення місцевих жителів до воїнів.

У ході зустрічі панувала атмосфера патріотизму і довіри. Школярів надихнув запал юнака, його прагнення захищати Батьківщину і віра в перемогу. Це людина сильної волі, міцного характеру, впевнений в собі патріот України. Саме такими хочеться бачити наших учнів і саме про таку сильну і незалежну Україну мріє кожен із нас. 

Час сплинув непомітно. Ніхто не залишився байдужим.

Щирі слова подяки воїну за вірність, служіння Україні, її захист висловила директор школи Штохмал О.Р.

Завершилася зустріч фотографією на пам`ять.

 

 

   

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень