A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Мистецтво змиває пил повсякденності з душі

Дата: 04.02.2020 09:27
Кількість переглядів: 1288

Кожна дитина в душі народжується художником. Завдання дорослих віднайти ту зернину і виплекати її у прекрасну квітку митця.  Така мета циклу занять з художнього мистецтва, що розпочався 1 лютого 2020 року у районному дитячому будинку «Рідний дім».

Майстриня художнього пензля Оксана Войтків, учениця Оксани Кирилової, від наймолодшого Ігорчика до одинадцятикласників Дмитра і Михайла перетворила у творців своїх думок на папері. Самий буденний і сірий день стає теплішим і яскравішим, коли пензлі і фарби зустрічаються на полотні. Душа відпочиває і наповнюється радістю. Важко передати всі емоції і відчуття, які в сумі називаються «натхнення». А натхнення цього разу перенесло юних митців у зимовий вечір зі снігом, сніговиком, ялинками і зоряним танком, а кого – у нічне море з дельфіном.

Діти малювали так невимушено і захоплююче, ловили кожне слово молодої художниці, що не помітили як пролетів час заняття, а хотілося малювати ще і ще. Так звичайний день для вихованців перетворився у справжній карнавал картин. Недаремно Пікассо сказав: “Мистецтво змиває пил повсякденності з душі”.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень