A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

29 лютого 2020 року в середній загальноосвітній школі № 62 м. Львова відбувся підсумковий етап ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика – престижний мовний марафон, який об’єднав знавців української мови з усіх куточків нашого ре

Дата: 03.03.2020 09:25
Кількість переглядів: 88

29 лютого 2020 року в середній загальноосвітній школі № 62 м. Львова відбувся підсумковий етап ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика – престижний мовний марафон, який об’єднав знавців української мови з усіх куточків нашого регіону.  

Тішимося, що у цьому заході Золочівщину представляла Анастасія Цілик, учениця 8 класу Золочівського НВК «Школа радості» - ДНЗ». 

До юних мовознавців  із вітальною відеопромовою звернувся виконавчий  директор Ліги українських меценатів Михайло Слабошпицький, який наголосив на важливості конкурсу, адже він сприяє  піднесенню престижу рідної мови в Україні та утвердженню її державного статусу.

Привітала конкурсантів й Ірина Фаріон,  мовознавець, доктор філологічних наук, професор НУ «Львівська політехніка». Пані Ірина акцентувала увагу на важливості вивчення української мови та повсякденному спілкуванню нею в соціумі, оскільки мова – це код нації, й побажала юним мовознавцям перемог у чесній боротьбі.

Переможцям обласного етапу конкурсу вручили дипломи та цінні призи (книги) від Ліги українських меценатів, а їх наставникам – грамоти Департаменту освіти і науки ЛОДА.

Щиро дякуємо Бойко Н.І., учителю української мови, яка докладає багато часу та зусиль, аби готувати учнів до різних олімпіад і конкурсів! 

Вітаємо нашу Анастасію та зичимо їй  перемоги у підсумковому етапі!

Вчитель української мови та літератури,Бойко Н.І.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень