A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Тиждень математики у Підлипецькій ЗОШ І-ІІ ст.

Дата: 02.12.2020 09:25
Кількість переглядів: 102

… Жодної науки не можна пізнати без математики.

Р.Бекон

З метою підвищення інтересу до вивчення математики у Підлипецькій ЗОШ І-ІІ ст. було проведено тиждень математики. Усі учні 1-9 класів були задіяні в різноманітних заходах.

В понеділок відбулось  відкриття тижня математики  на шкільній радіолінійці . На протязі тижня було проведено багато цікавих заходів та ігрових змагань. Адже гра для людини – це не тільки розвага, а й засіб розвитку мислення, винахідливості . навчання стратегії прийняття рішення .  Діти , граючись, краще пізнають світ, у них проявляються творчі здібності. У 1 класі  було проведено урок-подорож. Учні 2 класу відвідали математичний ярмарок , а у 3 класі – виконували аплікації з геометричних фігур.  Математична гра  «Найрозумніший » визначила найрозумнішого учня з математики в 6 класі.  У 5 класі було проведено захід -змагання «Скарби Всезнайленд».  Проводячи гру «Хто зверху?» між командами хлопців та дівчат 9 класу , за мету було поставлено прищеплювати любов до математики та інших предметів, вказувати на необхідність підвищення інтелектуального рівня, формувати доброзичливі стосунки між людьми, виховувати командний дух, вміння вигравати та програвати. Цікаво пройшов математичний турнір між учнями 7-8 класів.

Протягом тижня проходила акція «Зароби гроші власним розумом» В результаті якої в п’ятницю шкільний математичний банк підвів її підсумки і визначив  переможця .           

Хочеться подякувати всім активним учасникам тижня математики та побажати міцного здоров’я , успіхів та творчих злетів.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень