A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Ще з дитинства казка для нас – дивовижний світ чарівного і повчального.

Дата: 11.03.2020 09:24
Кількість переглядів: 117

Ще з дитинства казка для нас – дивовижний світ чарівного і повчального. Щоб ще раз до нього доторкнутися, вихованці дитячого будинку «Рідний дім» разом з вихователькою Петелицькою В.С., музичним керівником Стельмаховичем  Р.В. підготовили Свято «Казки мої улюблені», яке відбулося 6 березня. Також на гостину до казки завітали наші хороші канадські друзі з Навчального центру НГУ.  

 

Свято розпочалося з казкової вікторини, яку провела бібліотекар філії Золочівської РЦБС с.Сасів В. Александрович і яка допомогла дітям пригадати улюблені казки,  їх персонажів, влучні вислови. Далі на театралізовану виставу запросили ведучі Серба М. і Олішевська Р. та казкові персонажі: колобок (Мединський В.), дідусь з бабусею (Якимів В. і Романчук Є.), зайчик (Сембай С.), вовчик (Болотюх М.), ведмедик (Ференс Л.) і лисичка (Серба І.). В обробці українськими піснями казка набула українського колориту, а її щаслива кінцівка навчала доброти, мудрості і поваги до старших. 

Народна мудрість каже: «Забута казка – це золоте намисто, яке впало на золоте дно». І щоб не втратили наступні покоління такого намиста, ми повинні зберігати у своїй пам’яті перлини народної мудрості й все частіше й частіше приходити до неї в гості,

   Бо казка вчить як на світі жити

І в   волю й правду завжди боронити.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень