A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

ПЕРЕМОГА вихованців зразкового арт-гуртка «Палітра» Золочівського ЦДЮТ

Дата: 28.02.2019 09:24
Кількість переглядів: 99

Вихованці зразкового арт-гуртка «Палітра» Золочівського ЦДЮТ (керівник-Гевко Галина) взяли участь у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнку «Щаслива дитина – квітуча Україна» в м. Кропивницький.

Немає меж задоволення дітей, які отримали нагороди за свої маленькі шедеври пензля та олівця. ПЕРЕМОЖЦІ конкурсу - Ільчук Наталія ( 14р.), Тухай Вероніка (11р.), Литвин Діана (12р.), Ладубець Максим (8р.) та  Будзівула Максимко (4р.). Всі ці юні художники отримали від організаторів конкурсу дипломи переможців та чудові призи–подарунки. Кервник - Гевко Галина отримала подяку за підготовку юних талантів та підтримку конкурсу.

А також  дуже приємно, що дитячі малюнки цього конкурсу подорожують далі в інші міста нашої країни: художня робота переможця -  Будзівули Максима (4р.) помандрувала на Всеукраїнську виставку в м. Ужгород.

Вже втретє вихованці арт-гуртка беруть участь у цьому чудовому художньому конкурсі всеукраїнського рівня, і завжди стають переможцями!!!  Після участі в таких конкурсах діткам хочеться творити, а педагоги бачать щасливі очі дітей і розуміють, що їхня праця дуже потрібна.

Керівник гуртка
Галина Гевко



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень