A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

День пам'яті жертв Голодомору у Струтинській ЗОШ

Дата: 30.11.2020 09:23
Кількість переглядів: 104

 «Голгофа голодної смерті…»

       Голодомор.... Одна з найстрашніх сторінок історії нашої держави. Навіть деякі війни так не губили людського життя, як штучно створений Голодомор.

       Зараз ми живемо у 2020році, в достатку та без турбот. І практично не уявляємо, як в період 1932-1933 рр. жили, а точніше, виживали бідолашні люди. 

Учні  Струтинської ЗОШ І-ІІ ст. під керівництвом педагога – організатора Олексевич О.О., класних керівників 1 – 9 класів, запаливши свічки та хвилиною мовчання,  вшанували пам’ять померлих дітей, жінок, чоловіків…

Створені учнями кожного класу «Панно незабуток» ще раз наголосили  про страшну трагедію, яка зачепила Україну та її жителів.

      Цей період в житті та історії України є справжньою перевіркою на людяність, спроможність вижити в екстремальних умовах та балансувати між тваринністю та людською гідністю. На долю людей випало неабияке випробування. Ми ні в якому разі не маємо забувати про ці страшні події .

    Вшанувавши пам'ять хвилиною мовчання, ми  задумуємось над своїми вчинками, над своїм майбутнім.  Саме такі заходи потрібні нам для того, щоб  спрямувати себе у правильне русло життя, знайти його сенс…

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень