A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

День безпечного Інтернету у філії ОЗ Глинянська ЗОШ І-ІІІ ст. – Перегноївській ЗОШ І-ІІ ст.

Дата: 13.02.2020 09:21
Кількість переглядів: 99

Безпека – це життя людини,
Безпека – це наше майбуття.
Прийміть до серця світ природи –
Прекрасне буде всіх життя!
11 лютого 2020 року у філії ОЗ Глинянська ЗОШ І-ІІІ ст. – Перегноївська ЗОШ І-ІІ ст. разом з усім світом відзначали День безпечного Інтернету  під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».

З кожним роком все більше дітей користується Інтернетом у повсякденному житті. Інтернет надає дітям та молоді неймовірні можливості для  спілкування й творчості, здійснення відкриттів. Оскільки з самого початку Інтернет розвивався без будь-якого контролю, сьогодні він містить величезну кількість інформації, причому далеко не завжди безпечної. У зв'язку з цим виникає проблема забезпечення безпеки дітей.

У Перегноївській  ЗОШ І-ІІ ст. особлива увага приділяється роз’ясненню правил поведінки в мережі,  про інтернет-ризики та неприємності, які чатують на учнів. Тому для наймолодших школярів вчителем інформатики початкових класів Нагуляк Людмилою Мар’янівною було проведено бесіду на тему «Безпечний Інтернет». Школярі  дізнались багато нового, підготували малюнки. Діти переглянули мультфільм про небезпеку в Інтернеті та про Інтернет взагалі, обговорили важливість покращення якості використання мережі в сучасному світі. Йшлося також про Інтернет-залежність.

Були зроблені висновки, що Інтернет – це чудове місце для спілкування, навчання та відпочинку. Але слід пам’ятати, що як і наш сучасний світ, всесвітня павутина також може бути дуже шкідлива. Після проведеного заходу є надія, що в дітей сформувалися навички безпечної поведінки та етикету в мережі Інтернет.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень