A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Святкування храмового празника Вознесіння Христового

Дата: 10.06.2019 09:20
Кількість переглядів: 108

06 червня 2019 року школярі м. Золочева взяли участь у загальноміському святкуванні храмового празника Вознесіння Христового при монастирі отців Василіян.

Храмовий празник - це завжди особлива подія, час наближення до Бога, час спілкування з людьми, час зустрічі рідних і дорогих гостей, час піднесення і гордості за Церкву як спільноту вірних.

Дуже тішимося, що вже багато років поспіль подвір’я Золочівського монастиря отців Василіян на храмовий празник Вознесіння Господа нашого Ісуса Христа – це те місце, де можна заспокоїти душу, попросити і подякувати, і з новою силою відродити у собі віру, а також патріотичні та національні почуття.

 Висловлюємо щиру вдячність усім дітям, які зробили це свято таким чудовим.

Дякуємо за працю Всечесним  отцям  - священикам-василіянам, за щонедільне благословення, за  таку необхідну присутність  і підтримку у наших родинах, за  такі надважливі  молитовні зустрічі-реколекції,  за організацію духовних  поїздок-прощ, за гуртування громади, за свята, які разом із Вами справді стають особливо-піднесеними.

 Особлива подяка учителям та керівникам, хто так старанно творили, готували та розвивали наших учнів.

Дякуємо усім школам м. Золочева, які залучилися до дійства! І окрема подяка сценаристу -  Я.Д. Сухецькій, директору «Школи радості» - ДНЗ», Галині Дьоміній, керівникові хореографічного колективу «Радосвіт» «Школи радості», Марії Чусі, музичному керівникові вокального ансамблю «Іскорки радості» «Школи радості», Зоряні Руденській, що забезпечила технічне оформлення, Лесі Заяць за декоративне оформлення сцени та ведучим свята Леськів Марії і Троцькій Олені та всім-всім учасникам і глядачам!

 Нехай у ці світлі дні Господнього Вознесіння мир Божий, що «є понад людське розуміння», завітає до кожного серця, до кожної родини й оселі.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень