A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Поезія єднає серця

Дата: 31.01.2019 09:07
Кількість переглядів: 218

24 січня 2019 року в Золочівському економічному ліцеї відбувся традиційний конкурс виразного читання зарубіжної поезії. Безсумнівно, це свято є важливим і бажаним для всіх ліцеїстів, адже вони мають можливість продемонструвати свої вміння читати поезію, проявити талант, набути досвіду та розвинути себе. 

Учасники обирали різноманітні твори авторів зарубіжної літератури. Звучали різні жанри й мови. У кожного декламатора був меседж, який він прагнув донести до слухача. Микола Некрасов сказав: « ...У душі кожної людини є клапан, що відкривається тільки поезією», - ось саме цей клапан учасники відкривали у глядачів. Протягом свята у стінах ліцею лунав сміх, котилася сльоза і вирував дух найвищого роду мистецтва.

За підсумками журі у декламації поезії українською мовою кращими читцями є: Вікторія Захарчук, Соломія Синюшкович та Арсен Цьвек; російською мовою — Юрій Яців, Марія Борняк та Віталіна Мацега; іноземною мовою найкраще продекламував твір Дмитро Войтків. 

Улюбленцем серед глядачів став Юрій Яців і отримав заслужений приз глядацьких симпатій. 
Цікавим видався 18-ий конкурс виразного читання зарубіжної поезії. Вірші прочитані. Нагороди отримані. Сили вичерпані. А вже наступного року ліцеїсти знову в повній готовності підкорятимуть нові вершини.

Ліцеїстка групи Е-2
Вікторія Курченко



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень