A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Я маю право

Дата: 11.09.2019 09:00
Кількість переглядів: 136

На початку нового навчального року до Золочівської ЗОШ I-III ст. №4 завітала начальник відділу "Золочівське бюро правової допомоги" (Буський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області) Ольга Ігорівна Сагата і провела цікавий урок-тренінг для дітей 8-12 років "Я маю право".

На сьогоднішній день, тема дотримання прав дитини є дуже актуальною. Адже, сучасна освіта має бути спрямована на: розвиток особи, талантів, здібностей дитини, на виховання поваги до прав людини та основних свобод, на підготовку дитини до свідомого життя у вільному суспільстві в дусі миру, дружби, розуміння, толерантності і рівноправності, на виховання поваги до навколишньої природи (Ст. 28 Конвенції ООН).

Учні 3-Б та 5-А класів розпізнавали права дітей, переглядаючи мультфільми, мандрували "Картою прав дитини", створювали Дерево прав та обов'язків.

Маємо надію, що знання, отримані на уроці, стануть дітям у пригоді. Важливо, щоб учні пам'ятали не лише про свої права, але й обов'язки. Висловлюємо вдячність Ользі Ігорівні Сагатій та сподіваємось на подальшу співпрацю.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень