A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Вистава "За двома зайцями" театру ім. М.Заньковецької на сцені Золочівського районного народного дому

Дата: 20.03.2019 11:23
Кількість переглядів: 113

19 березня 2019 року учні ЗЗСО  та освітяни Золочівського  району мали можливість переглянути виставу «За двома зайцями» за однойменною п’єсою Михайла Старицького у постановці артистів Львівського Національного академічного українського драматичного театру ім. Марії Заньковецької в Золочівському районному народному домі ім. І. Білозіра.  Режисер – заслужений діяч мистецтв України Орест Огородник. Художник-постановник – Мирок Кипріян. Хореограф – Олена Балаян.

Глядачі мали змогу насолодитися не лише неймовірним талантом та грою акторів, а й вдало підібраними костюмами та гримом. Яскраві типажі, незвичайні ситуації і нескінченна гонка Голохвастова за горезвісними метафоричними «зайцями» наповнити душу новими емоціями та підняли усім  настрій.
Актори намагалися донести до глядача головну мораль вистави: брехня – це зло. Окрім брехні і проблеми соціальної нерівності у п’єсі висміюється і життя зрусифікованих українців ХІХ століття. Так історично склалося, що  мовне питання, на жаль, є актуальним і в наш час.
Дякуємо колективу театру за прекрасну атмосферу і неймовірно позитивно проведений час, бажаємо їм творчого натхнення і подальшого процвітання. Сподіваємося на нові зустрічі та нові вистави.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень